Skip to content

Hudig

De onderneming HÜDIG werd in 1902 opgericht in Berlijn / Duitsland. In de jaren twintig van de vorige eeuw werden de eerste sprinklers voor grote oppervlakken ontwikkeld en geproduceerd door HÜDIG. In 1957 verhuisde HÜDIG naar Altencelle nabij Celle / Duitsland. Aan het bestaande assortiment irrigatiesystemen kwam het assortiment ontwateringsapparatuur.

De afgelopen jaren hebben ze een reeks gespecialiseerde producten ontwikkeld voor de milieubescherming die onder meer worden gebruikt voor bodemsanering en emissiebeheersing. Deze producten helpen bij het creëren van een betere toekomst voor ons allemaal.

Onderhoud aan uw tuinmachine

Na een seizoen hard werken is uw grasmaaier of tuingereedschap aan een onderhoudsbeurt toe. Deze jaarlijkse onderhoudsbeurt is erg belangrijk voor de betrouwbaarheid, levensduur en prestatie van uw machine(s). Wij zorgen ervoor dat uw machine ook volgend seizoen weer volop aan de slag kan.

Onderhoud aan uw robotmaaier

Meestal staat een robotmaaier gedurende de winter stil. Dit is een uitgelezen mogelijkheid om een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Tijdens deze winterbeurt worden alle functies van uw robotmaaier gecontroleerd en waar nodig worden er onderdelen vervangen. Hierdoor komt u in het voorjaar niet voor verrassingen te staan.