Skip to content

Beregeningstechniek

Ook voor een (automatische) tuinberegening kunt u terecht bij Renki. Voor iedere tuin bieden wij een oplossing, geheel naar uw wensen.

Wij komen uw tuin bekijken en maken hiervan een schets. Deze werken wij uit tot een volledig plan van aanpak om u een passende offerte aan te kunnen bieden. Van bron tot aanleg, wij verzorgen de gehele service om u te ontzorgen.

Wij maken gebruik van het Rain Bird systeem. Rain Bird is een ongekend goed product welke al jaren leider is op het gebied van beregening, van particuliere tuinberegening tot complete sportvelden en parken.

Rain Bird maakt gebruik van pop-up sproeiers die onder waterdruk uit de grond omhoog komen en uw tuin beregenen.

Tevens zijn wij dealer van de Rainmaker beregeningshaspels. Dit zijn “kleine” beregeningshaspels geschikt voor zowel de particuliere als de professionele gebruiker om zijn eenvoud in gebruik, en veelzijdige toepasbaarheid. Zo kunnen onze beregeningshaspels worden gebruikt voor zowel grote als kleine tuinen, sportvelden, kassen, paardenbakken, weien, tuinbouw en landbouw.

Alle modellen van kleineberegeningshaspels.nl zijn turbine aangedreven en zijn speciaal ontwikkeld om te kunnen functioneren vanaf een zeer lage druk (vanaf 2 bar).

Tuin en parkgereedschap in alle topmerken

Bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundig advies bij de aanschaf van nieuwe machines.
Bijna alles uit voorraad leverbaar. Bezoek onze prachtige showroom en eigen werkplaats met ervaren monteurs.

Kleine Beregeningshaspels
Beregeningshaspels geschikt voor zowel de particuliere als de professionele gebruiker.

Hudig Beregeningshaspels & pompsets

Rain Bird
Professionele (tuin)beregening voor tuinen en parken.

Onderhoud aan uw tuinmachine

Na een seizoen hard werken is uw grasmaaier of tuingereedschap aan een onderhoudsbeurt toe. Deze jaarlijkse onderhoudsbeurt is erg belangrijk voor de betrouwbaarheid, levensduur en prestatie van uw machine(s). Wij zorgen ervoor dat uw machine ook volgend seizoen weer volop aan de slag kan.

Onderhoud aan uw robotmaaier

Meestal staat een robotmaaier gedurende de winter stil. Dit is een uitgelezen mogelijkheid om een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Tijdens deze winterbeurt worden alle functies van uw robotmaaier gecontroleerd en waar nodig worden er onderdelen vervangen. Hierdoor komt u in het voorjaar niet voor verrassingen te staan.