Skip to content

Onderhoud aan uw tuinmachine

Na een seizoen hard werken is uw grasmaaier of tuingereedschap aan een onderhoudsbeurt toe. Deze jaarlijkse onderhoudsbeurt is erg belangrijk voor de betrouwbaarheid, levensduur en prestatie van uw machine(s). Wij zorgen ervoor dat uw machine ook volgend seizoen weer volop aan de slag kan. Tijdens de onderhoudsbeurt wordt uw machine eerst volledig gereinigd en vervolgens op alle punten grondig gecontroleerd en getest zodat deze probleemloos het nieuwe seizoen in gaat.

Voor het ophalen en terugbrengen van de machine, worden geen kosten in rekening gebracht.

Onderhoud aan uw robotmaaier

Waarom een winterbeurt voor uw maairobot?
Meestal staat een robotmaaier gedurende de winter stil. Dit is een uitgelezen mogelijkheid om een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Tijdens deze winterbeurt worden alle functies van uw robotmaaier gecontroleerd en waar nodig worden er onderdelen vervangen. Hierdoor komt u in het voorjaar niet voor verrassingen te staan als u de robotmaaier weer in gebruik stelt.

Wat gebeurt er tijdens de onderhoudsbeurt?
Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen wordt de machine opgenomen in de planning. Vervolgens nemen wij contact met u op over het ophalen en retourneren van uw machine.
Tijdens de onderhoudsbeurt worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
• machine schoonmaken
• machine uitlezen
• machine geheel controleren
• maai- en wielmotoren testen
• messen controleren, evt. vernieuwen
• bumperfunctie testen
• accu volledig laden
• software update
Mochten er reparaties nodig zijn die buiten de onderhoudsbeurt vallen, waarvan de kosten hoger zijn dan 25 euro, nemen we contact met u op.

Ook heeft u de mogelijkheid uw robotmaaier in onze winterstalling te plaatsen. Uw robotmaaier wordt dan vorstvrij gestald en de accu’s worden meermaals opgeladen om ze in goede conditie te behouden.

Tractoren en landbouwmachines

Onderhoud aan uw machine is belangrijk. Reparaties worden uitgevoerd in onze eigen werkplaats waarbij uw machine uitvoerig wordt nagekeken. Hierdoor blijft uw machine optimaal presteren. Wij proberen er altijd voor te zorgen dat uw machine snel wordt gerepareerd zodat u weer verder kunt. Zoals u kunt zien op de foto’s zijn wij gespecialiseerd in kleine, maar ook grote reparaties.

Wij voeren reparaties uit aan alle merken en alle typen tractoren en landbouwwerktuigen.

Dé tuin en parkspecialist

Bij ons vindt u een groot assortiment aan nieuwe en occasion grasmaaiers en tuingereedschappen. Deze worden gebruiksklaar en met garantie afgeleverd.

Ook voor de verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte tractoren en landbouwmachines bent u bij ons aan het juiste adres.

We zijn gespecialiseerd in lokale beregeningstechniek zoals (automatische) tuinberegening en beregeningshaspels
 

Contact