Skip to content

Over ons

Wij zijn een bedrijf gelegen in Ospel (industrieterrein Ketelaarsweg), dat zich breed inzet op het gebied van verkoop, onderhoud en reparatie van tuin -en parkmachines. Bij ons vindt u een groot assortiment aan nieuwe en occasion grasmaaiers.Tevens vindt u een groot aanbod in tuingereedschappen. Deze worden gebruiksklaar, met garantie afgeleverd. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor eigen maatwerk. Voorbeelden hiervan vindt u terug bij onze producten pagina. Wij zijn leverancier van Stiga, Iseki, John Deere, Echo, Hayter, Wolf, Rainbird beregening en leveren alles uit hun brochure.

Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar. Wij zijn in staat alle mogelijke merken bos-, tuin- en parkmachines te repareren. Dit wordt in onze eigen werkplaats uitgevoerd waarbij kwaliteit voorop staat. Uw machine wordt op een vakkundige manier nagekeken zodat deze weer optimaal kan presteren. Tevens hebben wij een eigen slijpservice voor het slijpen van zaagkettingen, cirkelmaaier messen, maaikooien, ondermessen, enz.

Ook voor het keuren van uw tuin -en park gereedschap en/of machines kunt u bij ons terecht. Wij maken een volledig keuringsrapport op en waar nodig stellen we uw machine bij.

Eigenaar Peter Op ‘t Root en zijn medewerkers staan graag voor u klaar.

Onze openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 8.00u – 17.00u
zaterdag van 8.00u – 14.00u

Voor afspraken buiten deze openingstijden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Werkplaats

Onderhoud aan uw machine is belangrijk. Reparaties worden uitgevoerd in onze eigen werkplaats waarbij uw machine uitvoerig wordt nagekeken. Hierdoor blijft uw machine optimaal presteren. Wij proberen er altijd voor te zorgen dat uw machine snel wordt gerepareerd zodat u weer verder kunt. Zoals u kunt zien op de foto’s zijn wij gespecialiseerd in kleine, maar ook grote reparaties.

Wij voeren reparaties uit aan alle merken en alle typen grasmaaiers.

In de werkplaats beschikken wij tevens over  apparatuur dat heggenscharen, kettingzagen en kooimaaiermessen nauwkeurig kan slijpen.

Showroom

Het visitekaartje van ons bedrijf is onze showroom, hier vindt u een brede keuze aan tuin- en parkmachines. Bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundig advies bij de aanschaf van nieuwe machines. Veelal kunnen wij uit voorraad leveren. 

U vindt onze showroom aan de Gebbelsweg 17, 6025 EA in Ospel (gemeente Nederweert). 

Dé tuin en parkspecialist

Bij ons vindt u een groot assortiment aan nieuwe en occasion grasmaaiers en tuingereedschappen. Deze worden gebruiksklaar en met garantie afgeleverd.

Ook voor de verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte tractoren en landbouwmachines bent u bij ons aan het juiste adres.

We zijn gespecialiseerd in lokale beregeningstechniek zoals (automatische) tuinberegening en beregeningshaspels

Contact